Love it!

Fredagen var underbart mysig.

Även om vi missade bussen och fick skjuta fram bokningen till 19.30 till 19.00.
När vi väl var där kunde vi sätta oss ned, pusta ut och äta mat med våra underbara vänner.
Därefter begav sig Ali och Jennifer till Ramnäs för att hämta hennes lägg och vi sa hej då till Johan och Alis kusin.

Jag, Sarah och Mirja begav oss till Tajen för att vänta på att de andra skulle komma tillbaka. När de väl var på plats bestämmde vi oss att Silk skulle bli vårt nästa mål (trots att de var de sista stället vi hade tänkt sätta våra fötter på). Men som sagt Mirjas första utgång och hon var mer sugen på att dansa loss, än att sätta sig på någon pub.
Sagt och gjort, vi mötte upp Jenny påvägen till Silk och det blev faktiskt en rolig, nykter utgång. Även om det blev en tidig hemgång för mig så tror jag att vi alla hade lika kul och njöt av kvällen.  

Idag värker mitt huvud och det känns som om jag har baksmälla?? fötterna värker, men allt är så värt!

Nu sitter jag och väntar på att Sarah ska komma och lämna Bianca så ska jag ta och vara hundvakt nu på förmiddagen!

Plingeling

/ Lina


Fredagsmys.

Ikväll ska jag, Lina, Mirja, Ali, Arian och Johan och kanske Jennifer käka på mongoliska och efter det sätta oss på någon mysig pubb! Förhoppningsvis kommer sofia dit senare! Det blir dessutom Mirjas första "utgång" även om det bara blir en pubb! Jag älskar att bara mysa med mina underbara vänner, kan inte komma på något som är bättre!

En annan sak jag älskar med mina vänner är att alla är så himla ärliga. Sjukt ärliga.
Speciellt Jennifer. Hon säger vekrligen precis vad hon tycker och känner i varje situation och det är guld värt!
Alla andra är också ärliga och härliga så klart! :)
De människor som lever på lögner och inte vågar vara ärliga mot sina vänner tycker jag synd om, dom vet inte vad dom går miste om, inte heller vad dom förlorar.


Bankiren eller tabazco eller pitchers ikväll? Vad tycker ni?

Pusssss Sarah


Passa er för Lina.

Fotojobb.

Kom på en sak som bör nämnas. Jag och Sarah har fått ett roligt litet jobb då vi ska fotografera ett par skolors bal den 19 dec. Skoj som attan, och om jag ska vara ärlig så är jag mer taggad för den balen än för våran. Kan det bero på att fota är en aning roligare än att sätta på sig en balklänning!?

Måste även nämna en rolig grej som hände idag, eller ja rolig och rolig men jag var trött och då är ju allt sådär super kul.
Sofia ska vara så ambitiös och skicka efter en balklänning och hade skrivit ett fint mail som hon skulle skicka iväg till affären för att höra hur fort klänningen skulle dimpa ner i hennes brevlåda.
Eftersom att jag gillar att snoka på exakt allt som Sarah och Sofia gör så lutar jag mig självklart i rätt vinkel så jag kan ta och tjuvläsa detta mail, där det står: 

"Ballen är den 17 dec" och snäll som jag är berätter jag för Sofia att bal stavas med ett L, sen blir det ju skit kul när jag faktiskt reagerar på vilket ord balen bildar med två L.

/Lina

Ps. såg även de hemska bilderna Sarah har lagt ut på mig, det blir payback så fort jag rotat fram lite foton på vår älskade Sarah.

Mobilens godsaker

Jag har äntligen kunnat ladda över bilder och musik från och till min mobil. Så i detta inlägg tänker jag bjuda på en hel del vackra bilder på oss i våra bästa dagar under 2009. PUSS

För övrigt var helgen helt ok!
Ciao! /Sarah










MER BILDER I BILDARKIVET---->>>.....PUSS




Party-torka och Plugg-väta

....Jag menar inte att det är utdött med partyfeeling...men efter vad som hänt det senaste gånger vi försökt köra järnet så känner i alla fall jag att party inte ligger på topplistan för tillfället.
Är så trött på all dramatik och allas fylle-beteende. Utgång känns inte heller helt lockande då man tröttnat rätt rejält på västerås krogar....kanske borde åka en helg hem till Saffi i örebro och köra utgång där?
Vad säger ni tjejor? Inte partystad direkt men skulle nog vara mysigt ändå:) Han kallar ju trots allt västerås för festerås, stackarn;)

Ikväll ska Jag och Lina fira vår vän Johans 20års dag!! Stort Grattis till honom och vi hoppas på en härlig kväll utan drama!

Imorn blir det tjejmys på bio och självklart är det New Moon vi ska se. Jag, Sofia, Jennifer, Mirja och Tess är vi som ska gå:) Blir ju über-mysigt!!!

På tisdag får vi nog våra stuff som vi beställde på sex-partyt! Det betyder alltså att Sofia får sin present då:) Haha Det ska bli så kul att ge den till henne!:)


Have a great night sötnosar!
/Sarah

To night is the night!

P - som i PARTY!

Vår kära vän Ali har fyllt 25 och ikväll är det våran tur att fira honom. Det blir fin middag och efter det skulle jag gissa på att partyt sparkar igång!

Jag tar med mig systemkameran ikväll så vi får några ordentliga bilder och kan minnas denna kväll riktigt ordentligt, jag menar att fylla 25 är inte något man gör varje dag!

Håller tummarna för en riktig toppenkväll, vilket det garanterat kommer att bli!

Have fun

/ Lina

Bilder finns i bildarkivet --->>


Studentmössa.

Idag har vi beställt våra studentmössor som vi om lite drygt 7 månader kommer få användning av. Det var nog först i dag det gick upp för mig att det är våran tur nästa år 2010 att ta studenten och allt vad det innebär.
Trots detta tycker jag mössan blev löjligt dyr om man tänker att det är en mössa som ska användas vid ett tillfälle, men det hör ju trots allt till!



/ Lina

Tysk Porr & Lego.

Att hitta tysk porrfilm ute bland löven, som sedan funkar - Aldrig mera oskuld for sure,
och att filma legorobotar på en lördag tillhör tydligen vår vardag.
/Lina

- Nördigaste dagen i våra liv må jag säga! /sarah

Här får ni en bild från lördagens happening!


Sexparty is the shit!

Fredagen bjöd på den bästa spontankvällen på väldigt länge.

Jag och Sarah hade tänkt att parkera oss i soffan hela kvällen med en stor skål godis, och titta avsnitt efter avsnitt på "Sex and the city" men så slutade självklart inte kvällen.
Istället blev vi medbjudna på Sexparty, och det var ett riktigt skönt gäng som var där. Vi fick klämma, känna och lukta på alla de olika produkterna och vi hade riktigt kul. Det kryllade av dildosar, massageoljor,glidmedel, sexspel och andra tillbehör.

   

Lördagen var inte lika spontan utan inplanerad sen länge. De var maskerad/halloween fest, ute i Ramnäs där vår kära vän Jennifer bor. Alla var utklädda ända ut till fingerspetsarna och jag tror vi alla hade lika roligt. Blev en mycket bra kväll/natt/morgon och jag ska försöka få tag på bilderna från kvällen, trots att de flesta inte är så smickrande.

Idag söndag blir det som traditionen säger en söndagsfika på "Stugan" med majoriteten från gårdagen, antar att vi har ett och annat att prata om och får oss säkert några goda skratt från gårdagen.

xoxo

/ Lina

RSS 2.0